info @ starupmarketing.dk

​Vi er en lille velfungerende virksomhed med 8 ansatte, som har specialiseret sig indenfor skriveunderlag, musemåtter, unikke snapseetiketter og tekstforfatning til virksomheder. ​

Vores 26 års erfaring på området sikrer vores kunder optimal kvalitet, hvad angår produkt såvel som trykkvalitet.

​Det ligger os meget på sinde aldrig at gå på kompromis med kvaliteten af underlaget, så vi holder altid nøje øje med fremstillingen, helt frem til det færdige produkt.​ ​Det har sikret os en høj kvalitet gennem alle årene, med et skriveunderlag som kan tåle at blive brugt. Det er fleksibelt og kan rulles og er derfor hurtig at distribuere. Det er samtidigt heller ikke sart overfor pletter som fx papirunderlag er.

Vores musemåtter er bygget op med en skridsikker bagside samt en klar folie som forside. Din virksomheds reklame bliver svejset ind mellem disse, og giver derved et kvalitetsprodukt, hvor din reklame ikke slides væk ved daglig brug.

Snaps med etiketter i din virksomheds eget design, er unik fremstillet på Den Bornholmske Spritfabrik, og kan bestilles helt ned til en mængde på 12 stk.

Vi skriver skarpe, professionelle tekster, der rammer virksomhedens målgruppe. Tekster til sociale medier, tekster til web, SEO tekster, tekster til blog, artikler mm. bliver alle skrevet forskelligt, alt afhængig af, hvad formålet er, og hvilken målgruppe de skal ramme.

Vi sørger for at formulere teksterne, så budskabet er klart og samtidig fanger læserens opmærksomhed – og ikke mindst skrive SEO tekster, hvis det er dét I har brug for.

​Kontakt Starup Marketing for at få et godt tilbud.​​

    Starup Marketing