​Skriveunderlag er den ideelle gave til kunder og forretningsforbindelser, da vores speciallavede underlag er ekstremt slidstærke og de kan rulles sammen i et snuptag! Derfor nemt at sende til dine kunder.​ ​Du har nu også muligheden for at designe dit eget personlige underlag.

Vi producerer skriveunderlag i mange farver samt klare underlag.

​Musemåtter leverer effektiv reklame til alle typer virksomheder.

Musemåtterne placeres netop der hvor de er mest synlige, lige ved brugerens hånd. Hvor ellers får man så effektivt placeret sin reklame i forhold til prisen …

​Musen bruges ofte flere hundrede gange om dagen og ved at placere netop dit budskab på bordet foran beslutningstageren vil netop din virksomhed altid blive godt præsenteret og foretrukket.

​Kvaliteten på vores måtter tåler ingen sammenligning idet vi kun bruger de bedste materialer fra de bedste leverandører. ​For at du kan skabe en tillid til din virksomhed må produktet der formidler budskabet naturligvis også give indtryk af kvalitet.

Ønsker du selv at vurdere kvaliteten er du velkommen til at rekvirere prøver på vores måtter. ​Ring eller mail til os og få et uforpligtene tilbud.

Mål: 250 x 200 mm.
​​Vi har ca. 4 ugers leveringstid.

Ønsker du at profilere dig på en sjov og anderledes måde, anbefaler vi en snaps som er speciallavet på Den bornholmske Spritfabrik, den fåes med din egen unikke etiket på flasken. En enestående mulighed for blikfang til netop din virksomhed. Med en minimumsoplag på kun 12 flasker er det muligt for også mindre virksomheder, at bestille. Vi kan selvfølgelig også levere store oplag på paller.

Snaps med tryk eller egen etiket er en fremragende måde at profilere dit firma, din butik, et jubilæum, en begivenhed, en lokal seværdighed eller måske som en “tak for handlen”. Mulighederne er uendelige. Kom med dine ideer, så fører vi dem ud i livet. ​​Vi printer etiketter i farver med din tekst på.

Starup Marketing