info @ starupmarketing.dk

Skriveunderlag

​Skriveunderlag er den ideelle gave til kunder og forretningsforbindelser. Vores speciallavede underlag er ekstremt slidstærke og de kan rulles sammen i et snuptag! Derfor er det nemt at sende til din virksomheds kunder.​ ​Du har nu også muligheden for at designe dit eget personlige underlag.

Vi producerer skriveunderlag i mange farver samt klare, transparente underlag.

​Musemåtter – giver effektiv reklame til alle typer virksomheder

Musemåtterne placeres netop der, hvor de er mest synlige: lige ved brugerens hånd. Hvor ellers får man så effektivt placeret sin reklame i forhold til prisen?

​Musen bruges ofte flere hundrede gange om dagen og ved at placere netop dit budskab på bordet foran beslutningstageren vil netop din virksomhed altid blive godt præsenteret og eksponeret gang på gang.

​Kvaliteten på vores måtter tåler ingen sammenligning, idet vi kun bruger de bedste materialer fra de bedste leverandører. ​For at du kan skabe tillid til din virksomhed, må produktet der formidler budskabet, naturligvis også give indtryk af kvalitet.

Ønsker du selv at vurdere kvaliteten er du velkommen til at rekvirere prøver på vores måtter. ​Ring eller skriv en mail til os og få et uforpligtende tilbud.

Mål: 250 x 200 mm.
​​Vi har ca. 4 ugers leveringstid.

 Skriveunderlag i forskellige  farver

Ønsker du at få lidt farver på dit skrivebord kan vi levere et unik skriveunderlag i 55×45 cm. iI en kvalitet der ligger fast på dit skrivebord.

Tekstforfatning – en nødvendig del af en marketingsstrategi

Har din virksomhed brug for en tekstforfatter til at skrive professionelle tekster til jeres hjemmeside, sociale medier eller annoncer?

Hos Starup Marketing tilbyder vi tekstforfatning til virksomheder i alle størrelser – og i alle brancher. Vi skriver både tekster til web og tekster til fysiske annoncer. 

Hvad skal min virksomhed bruge en tekstforfatter til?

En tekstforfatter skriver skarpe, professionelle tekster, der rammer virksomhedens målgruppe. Professionelle tekster skal skrives i den rette tone, med det rette sprog, og hvis teksterne skal bruges online, skal de også skrives søgeordsoptimerede (SEO tekster). Hvis ikke jeres tekster er SEO optimerede, kan potentielle kunder ikke finde jer, når de søger på Google.

Tekster til sociale medier, tekster til web, SEO tekster, tekster til blog, artikler mm. bliver alle skrevet forskelligt, alt afhængig af, hvad formålet er, og hvilken målgruppe de skal ramme.

Derfor er professionel tekstforfatning en vigtig del af en marketingsstrategi.

Kan min virksomhed ikke bare skrive teksterne selv?

Jo, det kan I godt. Hvis I er knivskarpe på, hvilke behov I løser for jeres kunder. Og hvis I kan formulere det, så budskabet er klart og samtidig fanger læserens opmærksomhed. Derudover skal I også sørge for, at jeres online tekster er søgeordsoptimerede. Det kræver en mere dybdegående analyse af jeres kunders online adfærd samt en tekst, der er skræddersyet herefter.

Hvordan får min virksomhed professionelle tekster?

Værdifulde tekster har aldrig skrevet sig selv – og for personen, der skal skrive dem, er det som regel en krævende proces, der er tidskrævende og ofte ender med lange suk og adskillige A4-ark krøllet sammen i papirkurven. Hvis det alt sammen er OK med jer, så er der ingen grund til at bruge en tekstforfatter. Men hvis ikke I har ressourcerne eller kompetencerne, så vil vi gerne hjælpe jer.

Hvis du er tvivl om tekstforfatning er noget for dig og din virksomhed eller har spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe jer, så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 7539 8810 eller mail: info@starupmarketing.dk– det er helt uforpligtende.

Starup Marketing